بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

جزئیات صدور حکم اعدام برای محیط بان کرمانشاهی

محیط‌بان کرمانشاهی به اعدام محکوم شد. این خبری است که طی چند روز اخیر در رسانه‌ها منتشر شده و از صدور حکم اعدام برای یک محیط‌بانی خبر می‌دهد که در جریان مواجهه با تعدادی افراد در منطقه حفاظت شده بیستون و درگیری که بین آن‌ها رخ می‌دهد، متاسفانه باعث مرگ یک جوان می‌شود و حالا دادگاه رای به قصاص او داده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، شرایط دشواری است. خانواده‌ای داغدار شده و جوان خود را از دست داده و هیچ چیز جوابگوی غم و اندوه آن‌ها نیست، اما از سوی دیگر محیط‌بان نیز قطعا قصد نداشته چنین حادثه ناگواری رخ دهد و امید آن می‌رود با پادرمیانی ریش سفیدان و بزرگان این موضوع با رضایت اولیا دم ختم به خیر شود.

رئیس اداره حقوقی محیط زیست استان کرمانشاه در تشریح این ماجرا و اتفاقی که رخ داده، توضیحاتی به ایسنا ارائه داد.

حسین ویسی در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: این حادثه در تاریخ ۱۴ مرداد سال ۱۳۹۹ رخ داد که در جریان مواجهه نیرو‌های اجرایی یگان حفاظت محیط زیست با سرنشینان یک دستگاه خودرو پراید متاسفانه یک نفر از سرنشینان این خودرو به دلیل تیراندازی که صورت گرفته جان خود را از دست داد.

وی ادامه داد: این فرد جوانی ۲۳ ساله به نام "یوسف فلاحی داروندی" بوده است.

رئیس اداره حقوقی محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه این اتفاق در منطقه حفاظت شده بیستون و در حد فاصل روستای "سه‌چک" و پادگان حاجی آباد رخ داد، عنوان کرد: سرنشینان این خودرو هم از اهالی روستای سنقرآباد بیستون بودند که متاسفانه به هشدار‌های توقف از سوی محیط بانی توجه نکردند.

ویسی خاطرنشان کرد: محیط بان متهم به قتل "برومند نجفی" از زمان بروز حادثه تاکنون در زندان دیزل آباد به سر می‌برد.

وی ادامه داد: پس از رسیدگی قضایی به این پرونده، هفته گذشته حکم قصاص این محیط‌بان از سوی شعبه سه دادگاه کیفری یک استان کرمانشاه صادر و ابلاغ شد.

رئیس اداره محیط زیست استان کرمانشاه با ابراز تاسف و همدردی اداره کل محیط زیست استان کرمانشاه از حادثه‌ای که برای خانواده فلاحی داروندی رخ داده، عنوان کرد: تمامی تلاش خود را در راستای حل و فصل این موضوع و جلب رضایت اولیای دم انجام خواهیم داد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار